Kepada sesiapa yang nak bagi idea ke , post baru ke , atau pada saja pandangan kritikan leh email kt >>
pizzagood91@gmail.com

Wednesday, June 13, 2012

England Tetap Pilhanku

Euro 2012 telah membuka tirai nya dgn perlwanan antara poland dan greece, yg berkesudahan seri 1-1 ...

Pada 12/6/2012, perlawanan pembukaan kumpulan D diantara France vs England..Satu perlawanan yg aku nanti2 kn ..aku secara ikhlas nya berpuas hati dgn corak permainan yg ditunjukkan oleh england walaupon pada mula nya england mendahului dgn jaringan Lescott ... tp nasri menghampa kan pasukan favourite aku 9 minit kemudian ...ahhhhhhhhhhh ...benci aku dgn nasri...

emm... k la, aku harap england leh menang dgn sweeden nnt...gud luck three lions!

Desktop Laptop aku :)

Friday, January 20, 2012

A Very Harold and Kumar Christmas (2011) 720p BDRip MKV Mediafire



A Very Harold and Kumar Christmas (2011) 720p BDRip MKV Mediafire

Synopsis
Six years have elapsed since Guantanemo Bay, leaving Harold and Kumar estranged from one another with very different families, friends and lives. But when Kumar arrives on Harold's doorstep during the holiday season with a mysterious package in hand, he inadvertently burns down Harold's father-in-law's beloved Christmas tree. To fix the problem, Harold and Kumar embark on a mission through New York City to find the perfect Christmas tree, once again stumbling into trouble at every single turn.

Genre
Comedy

Trailer



Download

MKV (550mb)

MEDIAFIRE
part 1- http://www.mediafire.com/?vnx4eg1eu4qmi6x
part 2- http://www.mediafire.com/?1bd3j30jh16twjg
part 3- http://www.mediafire.com/?by9walxdxs2d04q

Subtitle
http://subscene.com/A-Very-Harold-and-Kumar-3D-Christmas/subtitles-91664.aspx

Kahwin vs Couple ...who win ??

Part 1




Part 2

Friday, December 30, 2011

Fakta atau Auta lelaki adalah pemalu bila jumpa perempuan cun?


TAHUKAH ANDA??

Hampir 90% LELAKI akan menjauhi WANITA cantik dgn alasan seperti berikut :

1. Gadis tu cun so mustahil dia mahu berkawan dgn saya..
2. Cantiknya tp mesti dah berpunya..
3. Dia takkan pandang lelaki cam aku nih...Dah la x ensem, xbape cerdik (xberpelajaran tinggi) ,Miskin plak tu.... hurmm..

sumber - facebook.com

Tuesday, December 13, 2011

adakah dia CaRTa HaTi ku ?

Hey !
Assalamualaikum ..
entry aku kali agak jiwang tajuk nya...sbb ia berdasarkan lagu kt blog aku nie...

mcm besa, aku ada satu cerita nk kongsi..:)
ak ada kenal dgn seorang perempuan yg bernama S "....."(nama belakang rahsia hehe)...aku rasa ,kami da berkawan selama sebulan dan hubungan kami sgt-sgt-sgt rapat...mcm bf n gf ...hahaha
tp bagi aku , dia cuma kwn n teman aku yg baek ... tp ada gak terlintas kt fikiran aku,adakah dy org yg aku cari untuk CARTA HATI aku...??


aku mmg xpasti dgn perasaan .. sbb dy telah mempunyai BF ...
ak xkesah suma 2, sbb ak xnk jdi org ketiga ... taw merosakkan hubungan org(xbek tu)..
stakat nie,ak xluah kan lgi apa2 kt dy...
kdng2 aku panggil dy "cyg"..
sbb aku pggil dy "cyg"-

1. dy BFF perempuan pertama dlm hidup aku..
2. nk sedap kn hati aku...
3. luahan perasaan kt dy(tanpa sedar :D )

hehe...
sebenar nya,aku xmenaruh apa-apa harapan pon...
aku sedar akn diri aku...
lagi pon kami xpenah berjumpe...cume ada sekali je webcam..:)


p/s : aku cuma nk dy bahagia :)

Search Anything