Kepada sesiapa yang nak bagi idea ke , post baru ke , atau pada saja pandangan kritikan leh email kt >>
pizzagood91@gmail.com

Friday, December 30, 2011

Fakta atau Auta lelaki adalah pemalu bila jumpa perempuan cun?


TAHUKAH ANDA??

Hampir 90% LELAKI akan menjauhi WANITA cantik dgn alasan seperti berikut :

1. Gadis tu cun so mustahil dia mahu berkawan dgn saya..
2. Cantiknya tp mesti dah berpunya..
3. Dia takkan pandang lelaki cam aku nih...Dah la x ensem, xbape cerdik (xberpelajaran tinggi) ,Miskin plak tu.... hurmm..

sumber - facebook.com

Tuesday, December 13, 2011

adakah dia CaRTa HaTi ku ?

Hey !
Assalamualaikum ..
entry aku kali agak jiwang tajuk nya...sbb ia berdasarkan lagu kt blog aku nie...

mcm besa, aku ada satu cerita nk kongsi..:)
ak ada kenal dgn seorang perempuan yg bernama S "....."(nama belakang rahsia hehe)...aku rasa ,kami da berkawan selama sebulan dan hubungan kami sgt-sgt-sgt rapat...mcm bf n gf ...hahaha
tp bagi aku , dia cuma kwn n teman aku yg baek ... tp ada gak terlintas kt fikiran aku,adakah dy org yg aku cari untuk CARTA HATI aku...??


aku mmg xpasti dgn perasaan .. sbb dy telah mempunyai BF ...
ak xkesah suma 2, sbb ak xnk jdi org ketiga ... taw merosakkan hubungan org(xbek tu)..
stakat nie,ak xluah kan lgi apa2 kt dy...
kdng2 aku panggil dy "cyg"..
sbb aku pggil dy "cyg"-

1. dy BFF perempuan pertama dlm hidup aku..
2. nk sedap kn hati aku...
3. luahan perasaan kt dy(tanpa sedar :D )

hehe...
sebenar nya,aku xmenaruh apa-apa harapan pon...
aku sedar akn diri aku...
lagi pon kami xpenah berjumpe...cume ada sekali je webcam..:)


p/s : aku cuma nk dy bahagia :)

Sunday, December 4, 2011

Aku teringin zaman mcm Star Wars tp xnk ada Wars ...hehehe

Mcm best je rasa kalo dapat hidup kt zaman STAR WARS...
ada kereta terbang ,lori SAMPAH terbang , hahaha...
ada robot R2D2 ,,,,hehe ...
tp kalo xdak perang ,xdak la JEDI ...WAAAAAAAAAAA....
xleh la nk train jadi JEDI , ADA LIGHT SABER sendiri hehehe....

contoh nya mcm nie



rancak tgk depa lawan ehhh...


p/s : hehehe ,just my imagination ...for fun n sharing my dream...hehehe

Search Anything