Kepada sesiapa yang nak bagi idea ke , post baru ke , atau pada saja pandangan kritikan leh email kt >>
pizzagood91@gmail.com

Tuesday, December 13, 2011

adakah dia CaRTa HaTi ku ?

Hey !
Assalamualaikum ..
entry aku kali agak jiwang tajuk nya...sbb ia berdasarkan lagu kt blog aku nie...

mcm besa, aku ada satu cerita nk kongsi..:)
ak ada kenal dgn seorang perempuan yg bernama S "....."(nama belakang rahsia hehe)...aku rasa ,kami da berkawan selama sebulan dan hubungan kami sgt-sgt-sgt rapat...mcm bf n gf ...hahaha
tp bagi aku , dia cuma kwn n teman aku yg baek ... tp ada gak terlintas kt fikiran aku,adakah dy org yg aku cari untuk CARTA HATI aku...??


aku mmg xpasti dgn perasaan .. sbb dy telah mempunyai BF ...
ak xkesah suma 2, sbb ak xnk jdi org ketiga ... taw merosakkan hubungan org(xbek tu)..
stakat nie,ak xluah kan lgi apa2 kt dy...
kdng2 aku panggil dy "cyg"..
sbb aku pggil dy "cyg"-

1. dy BFF perempuan pertama dlm hidup aku..
2. nk sedap kn hati aku...
3. luahan perasaan kt dy(tanpa sedar :D )

hehe...
sebenar nya,aku xmenaruh apa-apa harapan pon...
aku sedar akn diri aku...
lagi pon kami xpenah berjumpe...cume ada sekali je webcam..:)


p/s : aku cuma nk dy bahagia :)

No comments:

Post a Comment

Search Anything